You are currently viewing MNB Oktatási Klub-BME Esetmegoldó Verseny

MNB Oktatási Klub-BME Esetmegoldó Verseny

A Magyar Nemzeti Bank Oktatási és Tudományos Kör Egyesület (a továbbiakban: MNB Oktatási Klub) szervezésében és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának (BME GTK) közreműködésével meghirdetésre kerül az MNB Oktatási Klub-BME Esetmegoldó Verseny a BME hallgatói számára.

A versenyre olyan diákok jelentkezését várják, akiket érdekelnek az összetett vállalati problémák, szeretnek csapatban dolgozni és szeretnék kipróbálni magukat menedzseri döntéselőkészítői és döntéshozói szerepben.

A versenyen olyan 3-4 fős csapatok vehetnek részt, melynek minden tagja a 2022/2023. tanév első félévében a BME legalább egy karának valamelyik alap-, mester- vagy osztatlan képzésében aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik.

A verseny két részből áll. A verseny kezdetének napján minden csapat megkapja a megoldandó esetet, aminek megoldására, és arról készült prezentáció és vezetői összefoglaló beküldésére 2-3 nap áll rendelkezésre. Ezen anyagok alapján a szakmai zsűri kiválasztja a döntőbe került csapatokat, akik a döntőben személyesen prezentálják megoldásukat és válaszolnak a zsűri kérdéseire.
A kiadásra kerülő eset angol nyelvű, a megoldás dokumentumai és a döntőbeli prezentáció elsődleges nyelve a magyar, de leadható/megtartható angolul is.

Regisztráció és további információk: https://myaccount.ecosim.hu/versenyek/mnb_oktatasi_klub_bme_esetmegoldo_verseny_2022

Időzítés:

  • Regisztrációs időszak: 2022. október 17-31.
  • Az eset kiadása: 2022. november 4.
  • Eset megoldásának időtartama: 2022. november 4-6.
  • Eredmény a döntőbe jutásról: 2022. november 9.
  • Döntő: 2022. november 15. (kedd)

Díjazás:

  • Fődíj 300.000 Ft
  • Különdíjak összesen 400.000 Ft értékben